Telepon: 13912605370

produk

Bodas PP iteuk spons ngabersihan Swab Buka-Cell Cleanroom Foam Swab

Pedaran pondok:

2630 Foam Swab diwangun tina kualitas luhur 100 ppi busa poliuretan. Pangwangunan beungkeut termal lengkep ngaleungitkeun kontaminasi perekat. Sirah bunder ageung kaku disegel kana gagang ci anu panjang ngabentuk pangrojong teguh dina ngabantosan busa. Husus dirancang pikeun permukaan kurva beberesih tujuanana. Éta ogé tiasa dianggo dina aplikasi swab médis antiseptik.


Detil Produk

Tanda Produk

Sirah busa:
Didamel tina busa poliuretan, sirah anu henteu kasar dirancang pikeun meresihan permukaan anu ageung
Kalayan ngawelah fléksibel dina sirah busa, beberesih anu hadé dikontrol sareng didukung.

Pakemna:

Didamel tina polipropilén.
Swabs busa sirkular diolah rohangan bersih, nyayogikeun résidu résidu non-volatil anu lemah (NVR) sareng ion, sareng dilakukeun pikeun toleransi anu tetep sareng konsisten nganggo prosés otomatis anu presisi tinggi. Kode pisan pikeun dilacak sareng kontrol kualitas.
Fitur & Manpaat
1. Kasaluyuan kimia anu saé kalayan rupa-rupa leyuran
2. Gampang nyerep pelarut sareng solusi sareng parebut partikel
3. cecekelan polipropilén parawan mastikeun henteu aya rereged tambahan anu diwanohkeun nalika nawiskeun résistansi kimia anu saé
4. Lemah dina duanana partikel sareng eusi ion, résidu non-volatil rendah, NVR

Aplikasi

1. Nerapkeun sareng ngaleupaskeun pelumas, perekat sareng solusi sanésna dina lingkungan anu bersih
2. Scrubbing daérah resés
3. Ngaleupaskeun kaleuleuwihan bahan, puing
4. Ngabersihan permukaan parapatan sareng sendi
5. Diberesihkeun sareng larutan sareng pelarut anu cocog
6. Nyokot bubuk halus
7. Cocog pikeun dianggo kalayan suhu anu kirang ti 350 oF

Industri

1. Biologis
2. Alat Médis
3. Mikroelektronika
4. Élmu optik
5. Farmasi
6. Semikonduktor

Budaya Perusahaan
Kami teraskeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk anyar anu canggih pikeun produk cleanroom. Kami menangkeun pasar kalayan 'integritas', milari pangwangunan kalayan 'inovasi', teras-terasan ningkatkeun investasi sains sareng téknologi, ngagedekeun bidang bisnis, sareng ngalayanan palanggan sareng efisiensi tinggi sareng kualitas luhur. Perusahaan urang ngahargaan filsafat bisnis jalma anu berorientasi sareng kualitas-berorientasi. Dina lingkungan ékonomi anu gancang ngarobah ayeuna, perusahaan urang nyobian mendakan bab anyar di Cina dumasar kana internasional sareng internasional anu diperpanjang. Kami ngandelkeun téknologi inovatif, filsafat bisnis maju sareng staf kualitas luhur.

roduct Ngaran Swab Foam Buleud
Posisi Sirah Iteuk
Bahan Bolu / busa Polipropilén
Warna Bodas Héjo
Lebar 30mm 15.4mm
Kandel 12mm 3.2mm
Panjangna 33mm 111mm
Total Panjang 144mm
Sertifikasi SGS, ISO 9001

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami