Telepon: 13912605370

Produk

  • 743 Double Knitted Industrial Use Dacron Cleaning Swabs Q Tips PP Stick Cleanroom Polyester Swab

    743 Ganda Knitted Industrial Use Dacron Cleaning Swabs Q Tips PP Stick Cleanroom Polyester Swab

    2801A poliéster swab khususna dirancang pikeun slot, alur sareng beberesih éléktronika. Sirah leutik khususna dianggo pikeun ngabersihkeun daérah anu sesah dihontal. Tip poliéster rajutan ganda tiasa ngajagaan permukaan éléktronika. Éta tiasa nyingkahan iteuk anu ngadamel corétan dina beungeut cai. Tongkat PP kaku tiasa nyayogikeun dukungan anu kuat nalika meresihan alat. Swab poliéster cleanroom Ieu compatiable kalayan paling pangleyur. Kalayan pangleyur khusus, éta tiasa ngabersihan debu, noda langkung gampang.

  • White PP Stick Open-Cell Sponge Medical Swab Rigid PP Stick Foam Swab

    Bodas PP iteuk Open-Cell Spong Médis Swab kaku PP Stick Foam Swab

    2608C busa swab nyaéta nganggo sirah buleud sareng batang PP bodas. Swab tip busa sél kabuka kalayan nyerep tinggi. Éta tiasa nyerep cairan kalayan gancang. Teken PP bodas anu kaku tiasa nyayogikeun dukungan anu kuat nalika cairanana dikepung dina awak. Sirah buleud anu kandel tiasa ngajagi kulit sareng henteu ngorotan kana kulit.

  • Vacuum Individual Packing Camera Cleaning Swab Soft Microfiber Sensor Swab with Double Heads

    Vakum Individu Pakét Kaméra Ngabersihan Swab Lemes Microfiber Sensor Swab sareng Huluna Ganda

    Huluna bentuk V anu unik khususna desain pikeun meresihan sensor. Sirah ageung kanggo beberesih daérah ageung. Mikrofiber lemes tiasa ngajagaan layar tanpa nyore dina layar. Kalayan cairan khusus, swab sénsor ieu tiasa ngaleungitkeun kokotor sareng debu kalayan gampang. Sirah anu sanésna didamel ku busa. Éta ku kamampuan ngabersihkeun tinggi. Sareng sirahna langkung alit. Ieu dianggo pikeun ngabersihan slot sareng alur kaméra sareng alat éléktronik sanés. Kaku PP Stick tiasa nyayogikeun dukungan anu kuat nalika meresihan alat. Sirah busa sareng sirah microfiber tiasa dibandingkeun sareng kalolobaan pelarut. Kalayan pangleyur khusus, éta bakal ngajantenkeun kaméra sakumaha bersihna énggal.

  • 8cm Foam Tip Sterile Oral Swab Individual Wrapped PP Stick Specimen Swab

    8cm Foam Tip Steril Oral Swab Individu dibungkus PP Stick Spésimen Swab

    SW-2625C busa swab didesain salaku swab kumpulan sampel lisan. Ujung busa buleud tiasa nyingkahan nyeri lisan nalika ngumpulkeun sampel. Desain panjang 8cm total tiasa disimpen kana tabung kalayan gampang saatos ngumpulkeun sampelna. Foam swabs kanggo deteksi PCR kaseueuran virus pernapasan kalebet SARS-CoV-2 (COVID-19), Rhinoviruses sareng Enteroviruses (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumoviruses sareng Virus Syncytial Respiratory (Paramyxonaviraeus). sareng inféksi baktéri disababkeun ku Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia) sareng Streptococcus Pyogenes (Strep Throat). Swabs ngamangpaatkeun busa ngembangkeun téknologi busa poliuretan anu nyayogikeun luas permukaan anu luar biasa pikeun néwak jumlah maksimum cairan target, bari henteu ngariung kana cairanana pikeun nyayogikeun pamulihan subjek tinggi Prosés ngabersihan sareng steril anu divalidasi mastikeun teu aya latar ti RNAse sareng rereged sanésna pikeun hasil uji anu akurat

  • Electronics Cleaning Sponge Swab Q Tips PP Stick Pointed Cleanroom Foam Swab

    Éléktron beberesih Spong Swab Q Tips PP Stick Pointed Cleanroom Foam Swab

    Swab busa anu runcing ieu ngagantikeun anu saé kalayan kualitas anu saé sareng harga anu wajar. Éta diwangun tina 100 ppi busa poliurétana terbuka sél dikomprés. Micro Swab mangrupikeun swab dissipative anu hadé pikeun meresihan daérah anu alit pisan. Sirahna anu dikumbah ngagaduhan kapasitas anu hadé sareng bantalan. A kompak, listrik dissipative, cecekelan buleud tur ngawelah sirah fléksibel nyadiakeun pangrojong tanpa ketebalan nambihan. Swab Ieu cocog pisan pikeun meresihan ipis, alur bagian na rakitan.

  • 8cm Rigid PP Stick EO Sterile Foam Swab White PP Stick Sample Collection Oral Swab

    8cm Kakuit PP Tongkat EO Steril Foam Swab Bodas PP Tongkat Sampel Kumpulan Oral Swab

    SW-2625C busa swab didesain salaku swab kumpulan sampel lisan. Ujung busa buleud tiasa nyingkahan nyeri lisan nalika ngumpulkeun sampel. Desain panjang 8cm total tiasa disimpen kana tabung kalayan gampang saatos ngumpulkeun sampelna. Foam swabs kanggo deteksi PCR kaseueuran virus pernapasan kalebet SARS-CoV-2 (COVID-19), Rhinoviruses sareng Enteroviruses (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumoviruses sareng Virus Syncytial Respiratory (Paramyxonaviraeus). sareng inféksi baktéri disababkeun ku Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia) sareng Streptococcus Pyogenes (Strep Throat). Swabs ngamangpaatkeun busa ngembangkeun téknologi busa poliuretan anu nyayogikeun luas permukaan anu luar biasa pikeun néwak jumlah maksimum cairan target, bari henteu ngariung kana cairanana pikeun nyayogikeun pamulihan subjek tinggi Prosés ngabersihan sareng steril anu divalidasi mastikeun teu aya latar ti RNAse sareng rereged sanésna pikeun hasil uji anu akurat

  • Industrial Use Sponge Q Tips Cleaning Swabs Open-Cell Cleanroom Foam Swab

    Paké Industrial Spong Q Tips Membersihkan Swabs Open-Cell Cleanroom Foam Swab

    Panjelasan Produk

    Ngaran Produk
    Industrial Cleanroom Foam Swab
    Posisi
    Sirah
    Iteuk
    Bahan
    Bolu / busa
    Polipropilén
    Warna
    Bodas
    Héjo
    Lebar
    3.2mm
    3mm
    Kandel
    3.2mm
    3mm
    Panjangna
    11mm
    60mm
    Total Panjang
    71mm
    Sertifikasi
    SGS, ISO 9001: 2008

    2602.7

    2602.14

    2602.6

    Aplikasi

     Nerapkeun sareng ngaleupaskeun pelumas, perekat sareng solusi sanésna dina lingkungan anu bersih

    ● Ngosok daérah reses

    ● Ngaleungitkeun kaleuleuwihan bahan, puing

    ● Ngabersihkeun permukaan sareng sendi

    ● Diberesihkeun ku solusi sareng pelarut anu cocog

    ● Nyokot bubuk halus

    ● Cocog pikeun dianggo kalayan suhu anu kirang ti 350 ° F

     

     

  • Electronics Cleaning Pointed Sponge Q Tips Rigid Industrial Use PP Stick Cleanroom Foam Swab

    Beberesih Éléktronik Nunjuk Spong Q Tips Industri Paké Paké PP Stick Cleanroom Foam Swab

    Panjelasan Produk

    Ngaran Produk
    Industrial Cleanroom Foam Swab
    Posisi
    Sirah
    Iteuk
    Bahan
    Bolu / busa
    Polipropilén
    Warna
    Bodas
    Héjo
    Lebar
    3.2mm
    2.5mm
    Kandel
    3.2mm
    2.5mm
    Panjangna
    11.5mm
    64.5mm
    Total Panjang
    76mm
    Sertifikasi
    SGS, ISO 9001: 2008