Telepon: 13912605370

produk

Open-Cell Rectangle Printer Clean Swabs PP Stick Cleanroom Foam Swab

Pedaran pondok:

Swab pembersih busa printer bakal ngamungkinkeun anjeun gampang ngahontal sareng ngabersihkeun anu alit sareng sesah pikeun ngahontal daérah printer. Henteu masalah naon léngkah dina prosés detailing anu anjeun tackle, sigana aya sababaraha daérah leutik anu nyeri pikeun dijangkau sareng bersih leres. Entong ngantepkeun daérah-daérah ieu teu kaéra, grab diri sababaraha panyeuseuh busa beberesih printer! Swabs aya dina sababaraha ukuran sareng bentuk sareng bahan janten anjeun bakal salawasna ngagaduhan hal anu bakal pas sareng daérah anu unik kalayan gampang. Anggo sapuan ieu dina celah korsi kulit, kelim, kancing, serat anu diangkat, lambang, motong bagian luar, teluk mesin, konsol, alat ukur, liang angin sareng seueur deui


Detil Produk

Tanda Produk

Persegi Panjang

  • Sirah persegi panjang kaku disegel kana gagang ci anu panjang
  • Sirah busa poliurétana sél kabuka
  • Kapasitas nahan-tahan sareng daya tahan
  • Panjang gagang polipropilén kaku
  • Gagang panjang 125mm
  • Bungkus 50x swabs

Babak

  • Sirah bunder ageung kaku disegel kana gagang ci anu panjang
  • Sirah busa poliurétana sél kabuka
  • Kapasitas nahan-tahan sareng daya tahan
  • Panjang gagang polipropilén kaku
  • Gagang panjang 125mm
  • Bungkus 50x swabs

Nunjuk

  • Sirah runcing leutik runcing sareng gagangna kaku
  • Dikomprés, 100 ppi busa sél terbuka poliuretan
  • Foam sacara terikat kabeungkeut kana cecekelan
  • Gagang panjang 76mm
  • Bungkus 5 * 100x swabs
Hbahan ead  Busa
Bahan Pakem  Polipropilén
Kepala Width  14.5mm
Kandel Kandel 8mm
Panjang Kepala 26mm
Nanganan Lebar 7.2mm
Nanganan Panjang  99mm
Total Panjang 125mm

Bisnis urang ti saprak diadegkeun, biasana ngeunaan produk atanapi jasa kualitas luhur salaku kahirupan organisasi, teras-terasan naekeun téknologi produksi, ningkatkeun solusi kualitas luhur sareng sababaraha kali nguatkeun total manajemén kualitas luhur bisnis, saluyu sareng standar nasional ISO 9001: 2000 pikeun Top Kualitas China Industrial Clean Digital Camera Disposable (Printer) Ngabersihan Foam Swab, Kami gaduh tim propésional pikeun perdagangan internasional. Urang tiasa méréskeun masalah anu anjeun pendakan. Kami tiasa nyayogikeun produk anu anjeun pikahoyong. Punten kersa ngahubungi kami.

Kualitas Top Cina Pakai Pembersih Foam Swab, Panyapu Foam Beresih, Kami ngamangpaatkeun pangalaman pangerjaan, administrasi ilmiah sareng alat-alat canggih, mastikeun kualitas produksina, urang henteu ngan ukur meunang iman konsumén, tapi ogé ngawangun merek kami. Kiwari, tim kami komitmen pikeun inovasi, sareng pencerahan sareng fusi kalayan latihan anu tetep sareng hikmah sareng filsafat anu luar biasa, kami ngalaksanakeun paménta pasar pikeun produk anu luhur, pikeun ngalakukeun barang-barang spesialis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami