Telepon: 13912605370

wartos

Sanaos swab katun médis boh swab katun kosmetik mangrupikeun produk anu disterilisasi suhu luhur, éta saéstuna dua swab katun anu béda.

1, swab katun médis

Swabs katun médis didamel tina katun nyerep médis sareng kai birch alami. Serat katun tina usap kapas kedahna lemes, bodas, henteu bau, sareng bébas tina macula, noda, sareng benda asing. Beungeut batang plastik sareng iteuk kertas kedah lemes sareng bébas tina burrs, sareng teu kedah aya noda, bahan asing, batang kai, sareng batang awi. Permukaan iteuk kedah lemes, bébas tina rusak, sareng bébas tina noda sareng bahan asing.

2. kapas ngusap

Sapuan katun kosmétik anu paling umum nyaéta swab katun bunder sareng sirah lonjong. Nyatana, aya swab katun anu langkung serbaguna sareng langkung épéktip dina swab katun anu ditunjuk pasar. Swabs katun sirahna lonjong ukuranana sedeng sareng cocog pikeun ngolesan eyeshadow sareng menerkeun raray. Make up. Swab katun runcing tiasa dianggo salaku alat make-up pikeun detil makeup kusabab ujung sirah. Cocog pikeun menerkeun eyeliner anu henteu sampurna, ngusap kokotor dina kongkolak panon nalika nyikat bulu mata, sareng ngarobih lipstik anu ditarik tina wates. , Lereskeun kuku kuku di ujung kuku, gampang pisan dianggo.

Sacara umum, kusabab swab katun médis kedah miara sareng ngubaran tatu, éta langkung ketat nalika produksi, sareng aranjeunna kedah mastikeun kabutuhan sterilisasi. Aranjeunna tiasa nyerep cairan langkung gampang tibatan katun biasa. Tujuan utama swab katun nyaéta nyabut makeup. Dina urutan pikeun mastikeun sarat tina panyabutan makeup, tékstur na langkung lemes. Sanaos anjeun tuang toner ka dinya, éta raoseun pisan dianggo, sareng tiasa gampang ngabersihkeun makeup.

Peryogi dicatet yén kaseueuran swab katun anu ayeuna aya di pasar nyaéta swab katun biasa. Tangtosna, henteu dimungkinkeun pikeun ngabersihan tapak tatu ku kapas, sareng éta kalakuan anu bahaya pisan. Kusabab kapas tina kapas henteu tiasa nyumponan sarat sterilisasi anu cocog, éta henteu tiasa dianggo dina tatu. Upami palapah katun dianggo pikeun meresihan tatuna, tanpa perlengkapan disinféksi sareng kaayaan di rumah sakit, upami éta langsung dianggo pikeun pangubaran tatu, kamungkinan pisan éta tatu bakal katépaan sareng henteu kantos diubaran.


Pos waktos: Jun-09-2021