Telepon: 13912605370

wartos

Perlindungan lingkungan mangrupikeun téma anu langgeng pikeun jaman, janten urang kedah mimitian ku parobihan. Malah swab katun saderhana gaduh sisi panyalindungan lingkunganana. Dinten ieu kami bakal ngartos pentingna nyucikeun kapas tina panyucian pikeun panangtayungan lingkungan.

Produk kapas tina kapas umum di kahirupan urang sapopoe sareng dina industri médis. Nanging, swab katun anu urang anggo sateuacana sanés ngan saukur gampang slag, tapi ogé nyéépkeun seueur kai salaku bahan baku. Ieu mangrupikeun jenis kerusakan lingkungan. Salaku tambahan, swab katun ieu ngan ukur tiasa dianggo sakali, sareng seueur bahan anu runtah. Generasi anyar swab katun pemurnian Shenzhen tiasa nyingkahan ieu pisan. Éta tiasa langkung ramah lingkungan sareng parantos dianggo sababaraha kali. Malah saatos dipiceun, éta tiasa didaur ulang kalayan sampurna.

Sapukan katun pemurnian ngagaduhan fungsi perlindungan lingkungan anu jelas, kusabab bahan na tina serat halus, sareng tiasa didaur sababaraha kali, sareng henteu najiskeun lingkungan, janten pangaruh perlindungan lingkungan na jelas.

Pori-pori kapas tina pemurnian katun nyaéta sajumlah sajuta, anu tiasa nyegah lebu murag, sareng tahan tahan kaabadian kana permukaan anu kasar, sareng éta tiasa nyerep lebu anu langkung saé, janten debu teu aya tempat kabur. Standar anu paling penting pikeun swab katun nyaéta yén aranjeunna tiasa ngalengkepan panyucian tanpa debu. Mémang, panyucian katun bébas tina lebu katun parantos dugi pisan. Éta ngan saukur modél panaratas industri sareng bahan merenah anu paling dipikaresep.

Sirah katun mangrupikeun titik konci fungsi swab katun, sareng éta ogé anu paling meryogikeun reformasi sareng inovasi. Sapukan kapas nyucikeun mangrupikeun gaya swab katun anu dirombak, sareng sirah katun didamel tina bahan anu maju, sahingga sirahna katun henteu gampang dibentuk, sareng sirah kapas masih tiasa dianggo. Rotasi gratis nyayogikeun kamungkinan pikeun lingkungan bébas debu.


Pos waktos: Jun-09-2021