Telepon: 13912605370

wartos

Tés mikrobial dina permukaan objék Tés mikroba dina permukaan obyék tiasa nangtoskeun tingkat kontaminasi mikroba dina permukaan obyék (kalebet baju damel). Dina kaayaan normal, tilu padika, sampling teu langsung nganggo kapas, sampling langsung sareng cuci permukaan, tiasa dianggo. Nalika ngagunakeun metode kontak langsung, piring kontak anu dianggo kedah ditempatkeun dina suhu kamar sateuacan dianggo. .1 Metode sampling permukaan ngusap permukaan kapas Area sampling tina metode usap permukaan usap usap umumna 25cm2, sareng permukaan usap kedahna sahanteuna sahenteuna tangan, pigeulang sareng suku. Sampling henteu langsung kalayan swab katun cocog pikeun permukaan anu henteu teratur. Nalika ngempelkeun sampeu, tahan cecekelan swab sareng kontak permukaan sampling dina sudut 30 °. Anggo S-type atanapi Z-type lalaunan sareng muterkeun swab kapas kanggo ngusap sapinuhna. Upami sirah ngagosok didamel tina bahan kalsium alginat, anggo larutan asam hidroklorat éncér salaku cairan (sapertos larutan natrium sitrat 1%) sahingga sirah swab tiasa dibubarkeun sacara lengkep.

Produk palastik dilarang. Produksi sareng penjualan pilem mulsa plastik ipis ipis kalayan kandelna kirang ti 025 mm sareng pilem mulsa tatanén poliétilén kalayan kandelna kirang ti 01 mm dilarang di panjuru propinsi. Dilarang ngagunakeun limbah médis salaku bahan baku pikeun ngadamel produk palastik. Impor plastik limbah dilarang pisan. Nepi ka tungtun taun 2020, produksi sareng penjualan swabs kapas palastik disposable foamed disposable dilarang; produksi produk kimia sapopoé anu ngandung mikroba plastik dilarang. Dina akhir taun 2022, penjualan produk kimia sapopoé anu ngandung mikroba plastik bakal dilarang.

Pikeun perawatan tali pusat, anjeun henteu leres-leres kedah némpélkeun stiker pelindung, tapi anjeun kedah nganggo iodophor pikeun ngabasmi akar unggal dinten, teras pastikeun pencét sareng garingkeun ku kapas kapas anu garing. Umbilical cord biasana murag sorangan sekitar 10 dinten saatos lahir, sareng sababaraha orok langkung lami.

Aya ogé seueur conto uji paternity anu tiasa dianggo pikeun murangkalih, sapertos rambut sareng folikel rambut (disarankeun pikeun murangkalih langkung ti 5 taun), sikat huntu, jst Diantarana, sampel noda getih anu paling disarankeun biasana dianggo sampel. Sampel noda getih ngandung eusi data DNA anu luhur sareng stabilitas anu kuat. , Panyimpenan anu merenah, daya tahan panyimpenan anu kuat, salami getih ramo indungna dituang kana kasa médis atanapi jaringan pameunteu ku lancet, 2-3 tetes dikeringkeun dina tempat teduh. Salaku tambahan, aya noda getih dina swab hemostatic nalika murangkalih nampi suntikan atanapi angkat ka rumah sakit kanggo pamariksaan. Anjeun tiasa ogé nyobaan tés paternity.

Entong bijil ku ceuli, entong nganggo kapas kanggo ngagali ceuli, sabab earwax saleresna berhasil! Éta tiasa nyegah lebu sareng baktéri tina lebet kana gendang telinga anjeun, sareng ngaleungitkeun cacing ceuli ngaleungitkeun panangtayungan gendang telinga.


Pos waktos: Jun-09-2021