Telepon: 13912605370

Warta

  • Pentingna swab katun pemurnian pikeun panangtayungan lingkungan

    Perlindungan lingkungan mangrupikeun téma anu langgeng pikeun jaman, janten urang kedah mimitian ku parobihan. Malah swab katun saderhana gaduh sisi panyalindungan lingkunganana. Dinten ieu kami bakal ngartos pentingna nyucikeun kapas tina panyucian pikeun panangtayungan lingkungan. Produk kapas tina kapas biasana di ...
    Maca deui
  • Naon bedana swab katun médis sareng swab katun kosmetik

    Sanaos swab katun médis boh swab katun kosmetik mangrupikeun produk anu disterilisasi suhu luhur, éta saéstuna dua swab katun anu béda. 1, swabs katun médis Swabs katun médis didamel tina katun nyerep médis sareng kai birch alami. Serat kapas tina swabs kapas janten ...
    Maca deui
  • Metode sampling pikeun ngusap permukaan nganggo kapas

    Tés mikrobial dina permukaan objék Tés mikroba dina permukaan obyék tiasa nangtoskeun tingkat kontaminasi mikroba dina permukaan obyék (kalebet baju damel). Dina kaayaan normal, tilu padika, sampling teu langsung nganggo swab kapas, sampli kontak langsung ...
    Maca deui