Telepon: 13912605370

Topeng Médis, Médis Protéktif Clothin

  • China GB2626 Whitelist Disposable Cup Shape Melt-blown Fabric 3D FFP3 Face Mask

    Cina GB2626 Whitelist Disposable Cup Shape Melt-blown lawon 3D FFP3 Face Mask

    Parameter produk Nami barang FFP3 Pelindung Wajah Topeng Bahan Non-anyaman, lawon dilebur-ditiup, katun hawa panas Paking 20 pcs / kotak; 16 kotak / karton Sértipikat CE / FDA Lapisan 4 Fungsi Éta cocog pikeun kaséhatan masarakat, pabrik industri sareng tempat sanés, sareng nyayogikeun halangan fisik pikeun panangtayungan sadidinten, perlindungan industri, lebu partikel berminyak sareng non-minyak, sareng sajabana pikeun nembus langsung. * Masker Wajah Pakai: 4-Lapisan Perlindungan, laye jero ...