Telepon: 13912605370

produk

Individu dibungkus Bodas PS Tongkat Rayon Swab EO Steril Lisan Spesimen Kumpulan Swab

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

Ngaran Barang

Swab Koléksi Sampel Lisan

Métode Pangujian

Hasil

PS iteuk

Diaméter cecekelan: 2mm; Panjang Pakem: 137mm; Total Panjang: 150mm

Vernier Caliper

Lulus Tés

Bahan: PS

Lulus Tés

Warna: Bodas

Tés Visual

Lulus Tés

Sirah Rayon

Diaméter Kepala: 4.7mm; Panjang Kepala: 13mm

Vernier Caliper

Lulus Tés

Bahan: Rayon

Tés Visual

Lulus Tés

Karakteristik

Tingkat Kabersihan: 100

LPC

Lulus Tés

Aplikasi

Kumpulan Sampel Lisan

Lulus Tés

Pakét

Pakét Individu; 200PCS / KASUS

Skala éléktronik

Lulus Tés

Sirah swab didamel tina katun nyerep, rayon atanapi serat poliéster. Éta tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan. Hal ieu digunakeun pikeun ngumpulkeun sampel tina faring, rongga irung, saluran ceuli atanapi tatu. Swab kasebut disterilkeun ku EO. Ieu ngarangkep masing-masing. Rayon swabs digunakeun pikeun ngumpulkeun spésimén, sampel permukaan objék, sareng ngatur gantung baktéri. Pasokan steril. Salami tés atanapi deteksi, iteuk tiasa langsung dipecah saatos dicampurkeun dina lingkungan produksi anu saluyu sareng disimpen dina bokor anu saluyu tanpa kontak tangan. Iteuk ngajadikeun pamariksaan beberesih tina TOC langkung saderhana sareng efektif, sareng nyingkahan kasempetan inféksi ku cara tradisional. Hal ieu loba dipaké dina industri farmasi, biologi, GMP, laboratorium, jurusan kontrol kualitas, QA, verifikasi beberesih, beberesih peralatan khusus.
Sirah rayon sareng iteuk PS pageuh diintegrasikeun ku panyegelan panas, tahan ka pelarut sareng bebas komponén kimia.

Kalayan téknologi unggulan kami ogé sumanget inovasi, gotong royong, manpaat sareng kamekaran, kami bakal ngawangun masa depan anu sejahtera sacara koléktif sareng perusahaan anu anjeun hormat pikeun 2019 Good Quality China Nasopharyngeal Steril Nasal Throat Nylon Flocked Swab Sampling Spesimen Kumpulan, (rayon oral steril kumpulan sampling) Salamet pasangan ti sadayana penjuru dunya lumangsung, manual sareng negosiasi.

2019 Kualitas Anu Saé China Steril Flocking (rayon) Nasopharyngeal (oral) Swab, (oral) Nasopharyngeal Swab with Hard Tube, Saatos mangtaun-taun nyiptakeun sareng ngembangkeun, kalayan kaunggulan bakat mumpuni terlatih sareng pangalaman pamasaran anu euyeub, prestasi anu saé sakedik-sakedik dilakukeun. Kami nampi reputasi anu saé ti para nasabah kusabab kualitas barang anu saé sareng layanan purna jual. Kami hormat pisan nyiptakeun masa depan anu langkung sejahtera sareng mekar sareng sadayana réréncangan di bumi sareng di mancanagara!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami