Telepon: 13912605370

produk

Pakét individu EO Sterile Fluffy Nylon Flocked Swab 30mm Breaking Point ABS Stick Sampel Koléksi Swab

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

Ngaran Barang

Swab Koléksi Sampel Lisan

Métode Pangujian

Hasil

Iteuk ABS

Diaméter cecekelan: 2.5mm; Panjang Nanganan: 128mm; Total Panjang: 150mm; Ngarecah titik ka luhur: 30mm

Vernier Caliper

Lulus Tés

Bahan: ABS

Lulus Tés

Warna: Bodas

Tés Visual

Lulus Tés

Sirah nilon

Diaméter Kepala: 4.4mm; Panjang Kepala: 21mm

Vernier Caliper

Lulus Tés

Bahanna: Nyon

Tés Visual

Lulus Tés

Karakteristik

Tingkat Kabersihan: 100

LPC

Lulus Tés

Aplikasi

Kumpulan Sampel Lisan

Lulus Tés

Pakét

Pakét Individu; 200PCS / KASUS

Skala éléktronik

Lulus Tés

Stéril sareng dibungkus masing-masing disahkeun FDA spésifikasi oropharyngeal (nasal) kumpulan spésimén pikeun ngumpulkeun sampel pikeun uji RT-PCR.

Téknologi serat nilon anu ditanamkeun sacara jet inovatif ngamaksimalkeun épéktip sampling tina swabs salami panyampelan pasién.

Serat nilon ditutupan sacara vertikal sareng merata kana permukaan sirah swab, pisan ningkatkeun épisiénsi koléksi sareng sékrési sél sareng sampel cair.

Ningkatkeun sensitipitas analitik, henteu aya résidu sampel, nanganan sampel anu dipercepat, sareng desain plastik rapuh batang polipropilén anu rapuh.

Cocog pikeun ngumpulkeun sampel tikoro sareng sampel forensik, DNA, jsb.

pitur

  • Sirah serat nilon dikonci, ABS cecekelan ku titik pegatna
  • Kaayaan prosés anu ketat, teu aya DNase sareng RNase, teu aya endotoxin, teu aya sambetan sél.
  • Tiasa dianggo ku urang sareng ingon-ingon
  • Operasi gampang sareng gancang
  • Sacara individu rangkep dina palastik dobel / kertas anu disterilkeun (gampang mesék kertas) kantong
  • Kalayan kapasitas nyerep cai anu luar biasa, jumlah spésimén anu dikumpulkeun ningkat
  • Ningkatna tingkat pelepasan pikeun spésimén anu dikumpulkeun, mastikeun reliabiliti anu luhur tina hasil
  • Batang palastik ngagaduhan desain anu unik pikeun transportasi spésimén anu gampang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami