Telepon: 13912605370

produk

Individu Packing EO Sterile ABS Stick Sample Collection Nylon Flocked Nasal Swab sareng titik pegatna 80mm

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk

Sapuan irung, nyaéta tés anu mariksa virus sareng baktéri anu nyababkeun inféksi pernapasan. Aya seueur jinis inféksi pernapasan. Tés swab nasal tiasa ngabantosan panyadia anjeun nga diagnosa jinis inféksi anu anjeun sareng mana pangobatan anu paling saé pikeun anjeun. Tésna tiasa dilakukeun ku cara nyandak sampel sél tina liang irung anjeun atanapi tina nasofaring. Nasofaring mangrupikeun bagian paling luhur tina irung sareng tikoro anjeun. Éta tiasa dianggo pikeun ngadiagnosa inféksi tangtu tina sistem pernapasan. Kaasup:

  • Flu
  • COVID-19
  • Virus syncytial pernapasan (RSV). Ieu mangrupikeun inféksi pernapasan anu biasa sareng biasana hampang. Tapi éta tiasa bahaya pikeun orok ngora sareng déwasa.
  • Batuk reungit, inféksi baktéri anu nyababkeun batuk parah sareng gangguan napas
  • Meningitis, panyakit anu disababkeun ku peradangan mémbran anu ngurilingan otak sareng tulang tonggong
  • MRSA (Staphylococcus aureus-tahan methicillin), jinis inféksi baktéri anu serius anu tiasa sesah pisan diubaran

Parameter produk

Ngaran Barang

Swabs Koléksi Sampel Nasal

Métode Pangujian

Hasil

Iteuk ABS

Diaméter cecekelan: 2.5mm; Panjang Pakem: 128mm; Total Panjang: 150mm; Ngarecah Point ka Luhur: 80mm

Vernier Caliper

Lulus Tés

Bahan: ABS

Lulus Tés

Warna: Bodas

Tés Visual

Lulus Tés

Sirah nilon

Diaméter Kepala: 3mm; Panjang Kepala: 20.9mm

Vernier Caliper

Lulus Tés

Bahanna: Nyon

Tés Visual

Lulus Tés

Karakteristik

Tingkat Kabersihan: 100

LPC

Lulus Tés

Aplikasi

 Kumpulan Sampel

Lulus Tés

Pakét

Pakét Individu; 200PCS / KASUS

Skala éléktronik

Lulus Tés

Korporasi ngajaga arah konsép prosedur "administrasi ilmiah, kualitas luhur sareng kautamaan kautamaan, pembeli pangageungna pikeun Cina OEM China Aman sareng Pelindung Panyandakan Stil nilon Nasal Nasopharyngeal Flocked Swab, Mangtaun-taun pangalaman gawé, kami parantos sadar pentingna méré solusi kualitas luhur sareng ogé idéal sateuacan-penjualan sareng solusi saatos-penjualan.

Cina OEM Cina Steril Swab, Swabs, Pikeun minuhan sarat konsumén masing-masing pikeun masing-masing jasa bit anu langkung sampurna sareng produk kualitas anu stabil. Kami ngabagéakeun pelanggan di sakumna dunya pikeun nganjang ka kami, kalayan kerjasama anu seueur, sareng babarengan ngembangkeun pasar énggal, nyiptakeun masa depan anu cemerlang!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami