Telepon: 13912605370

Kaséhatan & Médis

  • White PP Stick Open-Cell Sponge Medical Swab Rigid PP Stick Foam Swab

    Bodas PP iteuk Open-Cell Spong Médis Swab kaku PP Stick Foam Swab

    2608C busa swab nyaéta nganggo sirah buleud sareng batang PP bodas. Swab tip busa sél kabuka kalayan nyerep tinggi. Éta tiasa nyerep cairan kalayan gancang. Teken PP bodas anu kaku tiasa nyayogikeun dukungan anu kuat nalika cairanana dikepung dina awak. Sirah buleud anu kandel tiasa ngajagi kulit sareng henteu ngorotan kana kulit.

  • 8cm Foam Tip Sterile Oral Swab Individual Wrapped PP Stick Specimen Swab

    8cm Foam Tip Steril Oral Swab Individu dibungkus PP Stick Spésimen Swab

    SW-2625C busa swab didesain salaku swab kumpulan sampel lisan. Ujung busa buleud tiasa nyingkahan nyeri lisan nalika ngumpulkeun sampel. Desain panjang 8cm total tiasa disimpen kana tabung kalayan gampang saatos ngumpulkeun sampelna. Foam swabs kanggo deteksi PCR kaseueuran virus pernapasan kalebet SARS-CoV-2 (COVID-19), Rhinoviruses sareng Enteroviruses (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumoviruses sareng Virus Syncytial Respiratory (Paramyxonaviraeus). sareng inféksi baktéri disababkeun ku Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia) sareng Streptococcus Pyogenes (Strep Throat). Swabs ngamangpaatkeun busa ngembangkeun téknologi busa poliuretan anu nyayogikeun luas permukaan anu luar biasa pikeun néwak jumlah maksimum cairan target, bari henteu ngariung kana cairanana pikeun nyayogikeun pamulihan subjek tinggi Prosés ngabersihan sareng steril anu divalidasi mastikeun teu aya latar ti RNAse sareng rereged sanésna pikeun hasil uji anu akurat

  • 8cm Rigid PP Stick EO Sterile Foam Swab White PP Stick Sample Collection Oral Swab

    8cm Kakuit PP Tongkat EO Steril Foam Swab Bodas PP Tongkat Sampel Kumpulan Oral Swab

    SW-2625C busa swab didesain salaku swab kumpulan sampel lisan. Ujung busa buleud tiasa nyingkahan nyeri lisan nalika ngumpulkeun sampel. Desain panjang 8cm total tiasa disimpen kana tabung kalayan gampang saatos ngumpulkeun sampelna. Foam swabs kanggo deteksi PCR kaseueuran virus pernapasan kalebet SARS-CoV-2 (COVID-19), Rhinoviruses sareng Enteroviruses (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumoviruses sareng Virus Syncytial Respiratory (Paramyxonaviraeus). sareng inféksi baktéri disababkeun ku Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia) sareng Streptococcus Pyogenes (Strep Throat). Swabs ngamangpaatkeun busa ngembangkeun téknologi busa poliuretan anu nyayogikeun luas permukaan anu luar biasa pikeun néwak jumlah maksimum cairan target, bari henteu ngariung kana cairanana pikeun nyayogikeun pamulihan subjek tinggi Prosés ngabersihan sareng steril anu divalidasi mastikeun teu aya latar ti RNAse sareng rereged sanésna pikeun hasil uji anu akurat

  • China GB2626 Whitelist Disposable Cup Shape Melt-blown Fabric 3D FFP3 Face Mask

    Cina GB2626 Whitelist Disposable Cup Shape Melt-blown lawon 3D FFP3 Face Mask

    Parameter produk Nami barang FFP3 Pelindung Wajah Topeng Bahan Non-anyaman, lawon dilebur-ditiup, katun hawa panas Paking 20 pcs / kotak; 16 kotak / karton Sértipikat CE / FDA Lapisan 4 Fungsi Éta cocog pikeun kaséhatan masarakat, pabrik industri sareng tempat sanés, sareng nyayogikeun halangan fisik pikeun panangtayungan sadidinten, perlindungan industri, lebu partikel berminyak sareng non-minyak, sareng sajabana pikeun nembus langsung. * Masker Wajah Pakai: 4-Lapisan Perlindungan, laye jero ...
  • Individual Packing EO Sterile ABS Stick Sample Collection Nylon Flocked Nasal Swab with 80mm Breaking Point

    Individu Packing EO Sterile ABS Stick Sample Collection Nylon Flocked Nasal Swab sareng titik pegatna 80mm

    Pengenalan produk Swab hidung, nyaéta tés anu mariksa virus sareng baktéri anu nyababkeun inféksi pernapasan. Aya seueur jinis inféksi pernapasan. Tés swab nasal tiasa ngabantosan panyadia anjeun nga diagnosa jinis inféksi anu anjeun sareng mana pangobatan anu paling saé pikeun anjeun. Tésna tiasa dilakukeun ku cara nyandak sampel sél tina liang irung anjeun atanapi tina nasofaring. Nasofaring mangrupikeun bagian paling luhur tina irung sareng tikoro anjeun. Éta tiasa dianggo pikeun diagnosa inféksi tinangtu ...
  • Individual Wrapped White PS Stick Rayon Swab EO Sterile Oral Specimen Collection Swab

    Individu dibungkus Bodas PS Tongkat Rayon Swab EO Steril Lisan Spesimen Kumpulan Swab

    Parameter produk Nami Koléksi Sampel Lisan Tés Ngeunaan Metode Hasil PS Tongkat Diaméterna: 2mm; Panjang Pakem: 137mm; Total Panjangna: 150mm Vernier Caliper LEPAS Tés Bahan: PS Luluskeun Tés Warna: Tés Visual Bodas LULUS Tés Kepala Rayon Kepala Diaméterna: 4.7mm; Panjang Kapala: 13mm Vernier Caliper LULUS Tés Bahan: Tés Visual Rayon LULUS Tés Karakteristik Cleanroom Level: 100 LPC LULUS TE ...
  • Open-Cell Rectangle Printer Cleaning Swabs PP Stick Cleanroom Foam Swab

    Open-Cell Rectangle Printer Clean Swabs PP Stick Cleanroom Foam Swab

    Swab pembersih busa printer bakal ngamungkinkeun anjeun gampang ngahontal sareng ngabersihkeun anu alit sareng sesah pikeun ngahontal daérah printer. Henteu masalah naon léngkah dina prosés detailing anu anjeun tackle, sigana aya sababaraha daérah leutik anu nyeri pikeun dijangkau sareng bersih leres. Entong ngantepkeun daérah-daérah ieu teu kaéra, grab diri sababaraha panyeuseuh busa beberesih printer! Swabs aya dina sababaraha ukuran sareng bentuk sareng bahan janten anjeun bakal salawasna ngagaduhan hal anu bakal pas sareng daérah anu unik kalayan gampang. Anggo sapuan ieu dina celah korsi kulit, kelim, kancing, serat anu diangkat, lambang, motong bagian luar, teluk mesin, konsol, alat ukur, liang angin sareng seueur deui

  • Oral Sample Collection Swabs

    Swab Koléksi Sampel Lisan

    Parameter produk Ngaran Barang Oral Sample Collection Swabs Metode Nguji Hasil ABS Stick Handle width: 2.5mm; Total panjangna: 150mm; Putus titik ka luhur: 80mm Vernier Caliper LEPAS Tés Bahan: ABS NGALAMÉN Tés Warna: Tés Visual Bodas NGALIAS Tés Foam Head Head Head: 5mm; Panjang sirah: 16mm Vernier Caliper LEPAS Tés Bahanna: Foam Visual Test LULUS Tés Karakteristik Cleanroom Level: 100 LPC LULUS TE ...
  • White PP Stick Sponge Cleaning Swab Open-Cell Cleanroom Foam Swab

    Bodas PP iteuk spons ngabersihan Swab Buka-Cell Cleanroom Foam Swab

    2630 Foam Swab diwangun tina kualitas luhur 100 ppi busa poliuretan. Pangwangunan beungkeut termal lengkep ngaleungitkeun kontaminasi perekat. Sirah bunder ageung kaku disegel kana gagang ci anu panjang ngabentuk pangrojong teguh dina ngabantosan busa. Husus dirancang pikeun permukaan kurva beberesih tujuanana. Éta ogé tiasa dianggo dina aplikasi swab médis antiseptik.

  • Eco-friendly Daily Use  Paper Stick Cotton Bud Swab

    Eco-friendly Daily Use Paper Stick Cotton Bud Swab

    Parameter Produk Bahan Kepala Kapas Bahan Pakas Kertas Kepala Diaméterna 4.5mm Kepala Panjang 12 ± 0.8mm Nanganan Diaméterna 2.46 ± 0,08mm Panjang cecekelan 73 ± 0.5mm Total Panjang 75 ± 0.8mm Kapas swabs dianggo dina pertolongan pertama, aplikasi kosmétik, sareng rupa-rupa tina kagunaan séjén. Éta diwangun ku wadah katun leutik dibungkus tungtung batang leutik, tina kai, kertas digulung, atanapi plastik. Jinis panggunaan anu paling umum nyaéta mencelupkeun tungtung kapas dina zat, teras nganggo swab salaku ...
  • Double Knitted Dacron Printer Cleaning Swab Rigid PP Stick Cleanroom Polyester Swab

    Ganda Knitted Dacron Printer Membersihkan Swab kaku PP Stick Cleanroom Polyester Swab

    2813A dihijikeun sacara termal ku poliéster dua lapisan & gagang PP bulao, sirah sagi opat datar na ngagaduhan kapasitas nahan pangleyur anu hadé sareng daya tahan. Éta bébas tina rereged organik sapertos silikon, amida sareng éster phthalate, sareng fitur résidu non-volatil handap (NVR), eusi ion sareng generasi partikel. Disarankeun pikeun sampling permukaan sareng validasi beberesih. Tingkat kabersihan na nyayogikeun latar nétral pikeun sampel anu dicandak, swab ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngabersihkeun dikontrol sareng sampling daérah ageung.

  • Manufacturer Direct Medical Use EO Sterile Sample Collection Kit Foam Swab and ABS Stick VTM Kit

    Pabrikan Langsung Médis Paké EO Steril Sampel Kumpulan Kit Foam Swab sareng ABS Stick VTM Kit

    Fungsi: Disarankeun pikeun ngumpulkeun sareng ngangkut spésimén klinis pikeun pamulihan agén viral kalebet, tapi henteu diwatesan ku, Herpes Simplex Type I, Herpes Simplex Type II, Cytomegalovirus (CMV), Influenza A, Influenza B, Respiratory Syncytial Virus (RSV ), Echovirus, Adenovirus, sareng sajabana Minitip pikeun tip Nasofaring Standar pikeun orofaring Dacron, Rayon, atanapi swab domba sintétik anu ditampi Henteu aya batang kai, kalsium alginat, atanapi swab katun sabab tiasa ngaganggu PC ...
12 Teras> >> Halaman 1/2