Telepon: 13912605370

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 5-10 dinten upami barangna aya dina saham. atanapi éta 15-30 dinten upami barangna henteu di stock, éta numutkeun kuantitas. kamampuan, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?

A: Leres, kami tiasa nawiskeun sampel gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan shippment.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten ngahubungi kami sapertos dihandap:

Stacy Liao
Ménéjer panjualan

Perusahaan:

Suzhou Jintai Antistatic Products Co., Ltd.

Alamat:

No.50 Tonghe Road, Taman Perindustrian Suzhou Cina , 215121

Fax:

(86) -512-65951872

Tel:

(86) -512-65951876

Whatsapp:

(86) 13912605370

Hoyong damel sareng urang?