Telepon: 13912605370

Taros Kami

Hunan Kangfutai Medical Devices CO., LTD

Alamat

Ngawangun 2 bengkel standarisasi di Dongkou County, Zone Pangembangan Ékonomi, Kota Shaoyang, Propinsi Hunan

Telepon

13912605370

0512-65951872

0739-7920205

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami