Telepon: 13912605370

Tentang Kami

Hunan Kangfutai Medical Devices CO., LTD mangrupikeun produsen sareng padagang anu komprehensif produk beberesih sareng ngusap industri.

Kami utamina nyayogikeun swab industri, swab katun sadidinten, swab sampling, produk cleanroom topeng wajah sareng produk perlindungan kaamanan, kalayan sertifikasi FDA, SGS.

Gudang urang ngaliput daérah 10000 méter pasagi sareng 50 sét swab beberesih alat produksi, 10 sét peralatan tisu kamar jeung 4 sét mesin cetak suntikan.

Tiasa nyayogikeun 25.000.000 buah tina swabs na 10.000 kantong usap unggal dinten.

Produk kami parantos seueur dianggo dina tampilan kristal cair, pabrik komputer, industri komunikasi, semikonduktor, mikroelektronika, sirkuit terpadu, instrumen presisi, instrumen optik, bidang teknologi tinggi sapertos biologis, kimia, aerospace sareng ubar.

Urang Sunda & D Kamampuh

Kami parantos ngamimitian tim R&D saprak perusahaan didirikeun sareng 9 urang. Kami percanten pisan kana pamekaran ilmiah sareng nuturkeun pituduh na. Kami investasi seueur usaha dina panilitian sareng pamekaran. Kami diajar pasar sareng ningkatkeun produk salaku pasar. Kami bahkan parantos nerapkeun patén-patén pikeun produk kami. Produk kami parantos diékspor ka AS, Inggris, Jepang, Perancis, Spanyol sareng sajabana Produk kami meunang ulasan anu positip ti sakumna penjuru dunya.

图片12

Urang Jasa & Kakuatan

● Kami moal ngamimitian ngahasilkeun produk dugi ka sampel atanapi urutan anu dikonfirmasi ku anjeun.
● Paking bakal cai-buktina, beueus-buktina sareng disegel.
● Staf QC kami bakal mariksa produk sateuacan / salami / saatos produksi massal.
● Kualitas: Peralatan produksi canggih, kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun kualitas anu unggul.
● Harga: Pabrikan propésional di Cina, Anjeun tiasa kéngingkeun harga anu paling kalapa ti kami.
● Waktu Pangiriman: Dina 2-7 dinten saatos mayar lengkep.
● 13 taun Pengalaman anu euyeub dina manufaktur & ngajual produk kamar bersih.
● 24-jam Tim Layanan Anu Saé, OEM & ODM sayogi kanggo urang.