Telepon: 13912605370
kfut-1
kfut-2
kfut-3

produk

Produsén Profesional

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

naon urang ngalakukeun

Hunan Kangfutai Medical Devices CO., LTD mangrupikeun produsen komprehensif sareng padagang produk industri beberesih sareng ngusap. Kami utamina nyayogikeun swab industri, swab katun sadidinten, swab sampling, produk cleanroom topeng wajah sareng produk perlindungan kaamanan, kalayan sertifikasi FDA, SGS.

Gudang urang ngaliput daérah 10000 méter pasagi kalayan 50 sét peralatan produksi swabs ngabersihkeun, 10 sét peralatan tisu kamar sareng 4 sét mesin cetak suntikan.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • There are about 90 employees and 60 devices. Manufacturer direct provides competitive price. Professional QA team guarantee high  quality products.

    Tim

    Aya sakitar 90 karyawan sareng 60 alat. Pabrikan langsung nyayogikeun harga kalapa. Tim QA propésional ngajamin produk kualitas luhur.

  • Mature R&D team is with 7 professional engineers. We have delevoped lots of new items to meet different usage.  ODM and OEM are all welcome

    PANALUNGTIKAN

    Tim R&D asak sareng 7 insinyur profesional. Kami parantos ngaleungitkeun seueur barang énggal pikeun nyumponan panggunaan anu béda. ODM sareng OEM sadayana wilujeng sumping

  • This is a comprehensive company for developing and producing swab and face mask. We have invested lots of effor to develop different kinds of products to meet the market and we have wined great review from customers

    Téknologi

    Ieu perusahaan komprehensif pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun swab sareng face mask. Kami parantos nanam modal seueur effor pikeun ngembangkeun sababaraha jinis produk pikeun minuhan pasar sareng kami parantos ngajantenkeun ulasan anu saé tina konsumén

aplikasi

  • 2007

    Perusahaan Didirikeun

  • 60

    Alat-alat

  • 1.000.000

    Kapasitas / PCS / dinten

  • 3-7

    Waktos pangiriman / Dinten damel

  • 10000 m²

    Daérah

wartos

Metodeu sampling pikeun ngusap permukaan ku katun ...

Tés mikrobial dina permukaan objék Tés mikroba dina permukaan obyék tiasa det ...

Pentingna swab katun pemurnian pikeun panangtayungan lingkungan

Perlindungan lingkungan mangrupikeun téma anu langgeng pikeun jaman, janten urang kedah mimitian ku parobihan. Malah swab katun saderhana gaduh sisi panyalindungan lingkunganana. Dinten ieu kami bakal ngartos pentingna nyucikeun kapas tina panyucian pikeun panangtayungan lingkungan. Produk kapas tina kapas biasana di ...
langkung >>

Naon bedana swab katun médis sareng swab katun kosmetik

Sanaos swab katun médis boh swab katun kosmetik mangrupikeun produk anu disterilisasi suhu luhur, éta saéstuna dua swab katun anu béda. 1, swabs katun médis Swabs katun médis didamel tina katun nyerep médis sareng kai birch alami. Serat kapas tina swabs kapas janten ...
langkung >>